foto meeuwen op paaltjes in zee - Jan Lambert Photography

“The single most important component of a camera is the twelve inches behind it.”

Ansel Adams

Als fotograaf maak je in de loop der jaren flink wat foto's. Het was daarom ook geen makkelijke taak om er enkele te selecteren en deze in de desbetreffende galerij te plaatsen.

Zowel landschap als wildlife kan je als heel ruim gaan interpreteren, want een stadslandschap is ook een landschap en een klein kriebelbeestje is voor mij ook wildlife.
Ik heb ook nog een galerij "recent" aangemaakt. Daar zullen andere foto's gepost worden dan in "landschap" en "wildlife", maar ook foto's van welke ik vind dat ze in geen van deze beiden passen.

Regelmatig zullen aan de galerijen nieuwe foto's worden toegevoegd. Het is dan vaak ook een kwestie van de "social media" pagina's in de gaten te houden.

Wens je meer info over hoe een bepaalde plaat gemaakt is of wil je een bepaalde foto bestellen, aarzel dan niet om me even te contacteren.

 

foto Papegaaieduiker in vlucht - Jan Lambert Photography

foto velduil - Jan Lambert Photography 
foto libel - Jan Lambert Photography 
Wildlife was mijn allereerste fotopassie en blijft me nog steeds boeien. Het is voor mij dan ook een heel ruim begrip. Vogels, zoogdieren, insecten, spinnetjes, ...... alles wat met het dierenrijk te maken heeft. Op deze pagina vind je dan ook slechts een kleine greep uit mijn collectie wildlife foto's, die ik dan ook regelmatig zal aanvullen.
 
 
foto ijsberg Spitsbergen - Jan Lambert Photography 
foto Lindeness Norway - Jan Lambert Photography 
Ponte Luis I Porto - Jan Lambert Photography 
Landschappen lijken eenvoudig, maar zijn dat vaak niet echt. Je onderwerp loopt, kruipt of vliegt uiteraard niet weg, maar het is altijd een kwestie van op het juiste moment op de juiste plaats zijn om het mooiste licht te vangen en die momenten zijn vaak zo voorbij.
 
 
foto schijnspurrie - Jan Lambert Photography 
foto waterval Wales - Jan Lambert Photography 
foto blauwborst - Jan Lambert Photography 
Iedereen die fotografeert krijgt na een tijdje een leuke collectie plaatjes, waarbij de nieuwste veelal gepubliceerd worden op social media of website. Ik ben daarin uiteraard geen uitzondering. Op deze pagina dus mijn meest recente foto's of foto's die niet in de 2 bovenstaande rubrieken passen.
 
 
impressie van de zee - Jan Lambert Photography